Kolacja Serwowana
Menu na lunch → proponujemy rozszerzyć o przekąski wieczorne.
- Kaczka po tyrolsku
- Rolada z kurczaka
- Polędwiczki faszerowane
- Karczek pieczony
- Schab ze śliwką
- Schab z morelą
- Roladki ze schabu z farszem porowym
- Rolada ze schabu ze szpinakiem
- Pasztet z dzika
- Terrina drobiowa w sushi nori
- Pierś z kurczaka w liściach z winogron
- Pierś z kurczaka ze śliwka i boczkiem wędzonym
- Tymbaliki drobiowe
- Galaretka z nóżek
- Tatar wołowy
- Schab pieczony
- Jajko faszerowane
- Jajko garnirowane z szynką na sałatce
- Śledź w śmietanie
- Śledź w oliwie
- Śledź po królewsku
- Ryba po grecku
- Roladki z łososia z musem kremowym
- Roladki z karpia
- Karp po żydowsku faszerowany
- Pstrąg faszerowany
- Pstrąg po florentyńsku
- Jajko faszerowane musem rybnym
- Sałatka z kurczakiem i ananasem na słodko
- Sałatka grecka
- Sałatka Champinion
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z brokułów w sosie jogurtowo-czosnkowym
- Sałatka selerowa
- Sałatka z grillowanym kurczakiem
- Deska wędlin
- Deska serów
luty 5, 2014
Menu na lunch → proponujemy rozszerzyć o przekąski wieczorne.
- Kaczka po tyrolsku
- Rolada z kurczaka
- Polędwiczki faszerowane
- Karczek pieczony
- Schab ze śliwką
- Schab z morelą
- Roladki ze schabu z farszem porowym
- Rolada ze schabu ze szpinakiem
- Pasztet z dzika
- Terrina drobiowa w sushi nori
- Pierś z kurczaka w liściach z winogron
- Pierś z kurczaka ze śliwka i boczkiem wędzonym
- Tymbaliki drobiowe
- Galaretka z nóżek
- Tatar wołowy
- Schab pieczony
- Jajko faszerowane
- Jajko garnirowane z szynką na sałatce
- Śledź w śmietanie
- Śledź w oliwie
- Śledź po królewsku
- Ryba po grecku
- Roladki z łososia z musem kremowym
- Roladki z karpia
- Karp po żydowsku faszerowany
- Pstrąg faszerowany
- Pstrąg po florentyńsku
- Jajko faszerowane musem rybnym
- Sałatka z kurczakiem i ananasem na słodko
- Sałatka grecka
- Sałatka Champinion
- Sałatka jarzynowa
- Sałatka z brokułów w sosie jogurtowo-czosnkowym
- Sałatka selerowa
- Sałatka z grillowanym kurczakiem
- Deska wędlin
- Deska serów
luty 5, 2014