Kolacja Serwowana

Menu na lunch → proponujemy rozszerzyć o przekąski wieczorne.

  • Kaczka po tyrolsku
  • Rolada z kurczaka
  • Polędwiczki faszerowane
  • Karczek pieczony
  • Schab ze śliwką
  • Schab z morelą
  • Roladki ze schabu z farszem porowym
  • Rolada ze schabu ze szpinakiem
  • Pasztet z dzika
  • Terrina drobiowa w sushi nori
  • Pierś z kurczaka w liściach z winogron
  • Pierś z kurczaka ze śliwka i boczkiem wędzonym
  • Tymbaliki drobiowe
  • Galaretka z nóżek
  • Tatar wołowy
  • Schab pieczony
  • Jajko faszerowane
  • Jajko garnirowane z szynką na sałatce
  • Śledź w śmietanie
  • Śledź w oliwie
  • Śledź po królewsku
  • Ryba po grecku
  • Roladki z łososia z musem kremowym
  • Roladki z karpia
  • Karp po żydowsku faszerowany
  • Pstrąg faszerowany
  • Pstrąg po florentyńsku
  • Jajko faszerowane musem rybnym
  • Sałatka z kurczakiem i ananasem na słodko
  • Sałatka grecka
  • Sałatka Champinion
  • Sałatka jarzynowa
  • Sałatka z brokułów w sosie jogurtowo-czosnkowym
  • Sałatka selerowa
  • Sałatka z grillowanym kurczakiem
  • Deska wędlin
  • Deska serów
Hotel Restauracja Sale Szkoleniowe Łódź - Dwór Giemzów
luty 5, 2014