Firmowe Spotkanie Wielkanocne | Oferta Wielkanocna
Firmowe Spotkanie Wielkanocne Łódź Oferta Wielkanocna 2014
Wielkanoc | Spotkanie Firmowe | Jajeczko
Wielkanocne spotkania firmowa to idealna okazja do spotkania się i lepszego poznania pracowników w niecodziennych warunkach. Firmowe Jajeczko to również dobry moment do życzeń Wielkanocnych, integracji i wzmocnienia relacji w zespole.Chcielibyśmy zachęcić Państwa do organizacji spotkania wielkanocnego w Restauracji Dwór Giemzów, przy specjalnie wybranych potrawach z menu Wielkanocnego, przygotowanych przez naszego doświadczonego Szefa kuchni oraz w świątecznej atmosferze wnętrz staropolskiego dworu.
Menu Wielkanocne
Każde menu ustalamy indywidualnie z klientem, według jego potrzeb i oczekiwań. Przygotowujemy również potrawy na specjalne życzenia. Wspólnie z Szefem kuchni przygotowaliśmy dla Państwa kilka przykładowych zestawów menu wielkanocnego.
Przekąski Wielkanocne:
- Deska staropolskich wyrobów (wędliny, kaszanki, kiełbasy, ćwikła, chrzan)
- Schab pieczony z musem chrzanowym
- Jajko po polsku
- Jajko z farszem pieczarkowym
- Pasztet z kaczych wątróbek z galaretką porto
- Sałatka z brokułów w sosie jogurtowo-czosnkowym
- Sałatka jarzynowa
- Pieczywo różne
- Masło śmietankowe
Zupa
- Żurek Wielkanocny z białą kiełbasą
Danie Główne
- Szynka pieczona na sposób angielski
- Ziemniaki z wody
- Bukiet świeżych warzyw
Deser
- Patera Ciast Wielkanocnych
Cena: 119 PLN netto/osoba
Przekąski Wielkanocne:
- Szynka świąteczna
- Karkówka pieczona
- Schab pieczony z musem chrzanowym
- Łosoś wędzony z kaparami
- Tymbaliki drobiowe
- Pasztet dworski z żurawiną
- Jajko w sosie tatarskim
- Sałatka wiosenna
- Sałatka jarzynowa
- Pieczywo różne
- Masło śmietankowe
Zupa
- Zupa chrzanowa z jajkiem i boczkiem
Danie Główne
- Indyk w sosie limonkowym
- Ziemniaki z wody
- Bukiet zielonych sałat z vinaigrette
Deser
- Patera Ciast Wielkanocnych
Cena: 129 PLN netto/osoba
Przekąski Wielkanocne
- Deska staropolskich wyrobów (wędliny, kaszanki, kiełbasy, ćwikła, chrzan)
- Schab pieczony z musem chrzanowym
- Pasztet dworski z żurawiną
- Rolada norweska
- Jajko z musem łososiowym
- Włoskie caprese
- Sałatka jarzynowa
- Pieczywo różne
- Masło śmietankowe
Przystawka na gorąco
- Biała kiełbasa świąteczna
Zupa
- Zupa krem z pomidorów
Danie Główne
- Polędwiczki wieprzowe w sosie wermutowym
- Gnocchi
- Bukiet tradycyjnych surówek
Deser
- Patera Ciast Wielkanocnych
Cena: 149 PLN netto/osoba
Dodatki
- Napoje zimne (owocowe niegazowane) bez ograniczeń przez 2 h – 12 PLN netto/osoba
- Napoje gorące (kawy, herbaty) bez ograniczeń przez 2 h – 10 PLN netto/osoba
- Karafka 1 l (sok, woda, napoje gazowane) – 25 PLN netto/osoba
- Wino czerwone lub białe półwytrawne hiszpańskie – 45 PLN netto/osoba
Menu alkoholi oraz napojów dostępne na życzenie.
Szef Kuchni poleca również:
- Gęś pieczoną w sosie z czerwonego wina
- Kaczkę w sosie śliwkowym na plastrach pomarańczy
- Polędwicę wołową po nelsońsku
- Gicz cielęcą duszoną w sosie własnym
Serdecznie zapraszamy!
marzec 18, 2014