shadowFirmowe Spotkanie Wielkanocne - Życzenia Wielkanocne - Menu Wielkanocne
loading
shadow

Firmowe Spotkanie Wielkanocne | Oferta Wielkanocna

Firmowe Spotkanie Wielkanocne Łódź
Oferta Wielkanocna 2014

Wielkanoc | Spotkanie Firmowe | Jajeczko

Wielkanocne spotkania firmowa to idealna okazja do spotkania się i lepszego poznania pracowników w niecodziennych warunkach. Firmowe Jajeczko to również dobry moment do życzeń Wielkanocnych, integracji i wzmocnienia relacji w zespole.
Chcielibyśmy zachęcić Państwa do organizacji spotkania wielkanocnego w Restauracji Dwór Giemzów, przy specjalnie wybranych potrawach z menu Wielkanocnego, przygotowanych przez naszego doświadczonego Szefa kuchni oraz w świątecznej atmosferze wnętrz staropolskiego dworu.

Menu Wielkanocne

Każde menu ustalamy indywidualnie z klientem, według jego potrzeb i oczekiwań. Przygotowujemy również potrawy na specjalne życzenia. Wspólnie z Szefem kuchni przygotowaliśmy dla Państwa kilka przykładowych zestawów menu wielkanocnego.

Przekąski Wielkanocne:

  • Deska staropolskich wyrobów (wędliny, kaszanki, kiełbasy, ćwikła, chrzan)
  • Schab pieczony z musem chrzanowym
  • Jajko po polsku
  • Jajko z farszem pieczarkowym
  • Pasztet z kaczych wątróbek z galaretką porto
  • Sałatka z brokułów w sosie jogurtowo-czosnkowym
  • Sałatka jarzynowa
  • Pieczywo różne
  • Masło śmietankowe

Zupa

  • Żurek Wielkanocny z białą kiełbasą

Danie Główne

  • Szynka pieczona na sposób angielski
  • Ziemniaki z wody
  • Bukiet świeżych warzyw

Deser

  • Patera Ciast Wielkanocnych
Cena: 119 PLN netto/osoba

Przekąski Wielkanocne:

  • Szynka świąteczna
  • Karkówka pieczona
  • Schab pieczony z musem chrzanowym
  • Łosoś wędzony z kaparami
  • Tymbaliki drobiowe
  • Pasztet dworski z żurawiną
  • Jajko w sosie tatarskim
  • Sałatka wiosenna
  • Sałatka jarzynowa
  • Pieczywo różne
  • Masło śmietankowe

Zupa

  • Zupa chrzanowa z jajkiem i boczkiem

Danie Główne

  • Indyk w sosie limonkowym
  • Ziemniaki z wody
  • Bukiet zielonych sałat z vinaigrette

Deser

  • Patera Ciast Wielkanocnych
Cena: 129 PLN netto/osoba

Przekąski Wielkanocne

  • Deska staropolskich wyrobów (wędliny, kaszanki, kiełbasy, ćwikła, chrzan)
  • Schab pieczony z musem chrzanowym
  • Pasztet dworski z żurawiną
  • Rolada norweska
  • Jajko z musem łososiowym
  • Włoskie caprese
  • Sałatka jarzynowa
  • Pieczywo różne
  • Masło śmietankowe

Przystawka na gorąco

  • Biała kiełbasa świąteczna

Zupa

  • Zupa krem z pomidorów

Danie Główne

  • Polędwiczki wieprzowe w sosie wermutowym
  • Gnocchi
  • Bukiet tradycyjnych surówek

Deser

  • Patera Ciast Wielkanocnych
Cena: 149 PLN netto/osoba
Dodatki
  • Napoje zimne (owocowe niegazowane) bez ograniczeń przez 2 h – 12 PLN netto/osoba
  • Napoje gorące (kawy, herbaty) bez ograniczeń przez 2 h – 10 PLN netto/osoba
  • Karafka 1 l (sok, woda, napoje gazowane) – 25 PLN netto/osoba
  • Wino czerwone lub białe półwytrawne hiszpańskie – 45 PLN netto/osoba

Menu alkoholi oraz napojów dostępne na życzenie.

Szef Kuchni poleca również:
  • Gęś pieczoną w sosie z czerwonego wina
  • Kaczkę w sosie śliwkowym na plastrach pomarańczy
  • Polędwicę wołową po nelsońsku
  • Gicz cielęcą duszoną w sosie własnym
Serdecznie zapraszamy!
Hotel Restauracja Sale Szkoleniowe Łódź - Dwór Giemzów
marzec 18, 2014